Kunst
Voor goede patiëntenzorg is het ook belangrijk, dat patiënten zich goed voelen in het ziekenhuis. Share probeert het verblijf in het ziekenhuis aangenamer te maken door het ondersteunen van bij voorbeeld kunstexposities. Deze exposities bevinden zich in de gemeenschappelijke verblijfsruimtes van het ziekenhuis. Wachten is altijd vervelend, maar kunst in wachtkamers verlicht toch enigszin het wachten.
Kunstenaars exposeren belangeloos in het ziekenhuis en Share sponsort zo nodig de kosten die daarvoor gemaakt worden, zoals vervoer en verzekering van kunstobjecten. De afgelopen jaren zijn er mede door hulp van de SHARE exposities geweest van vele kunstenaars.
De vier speerpunten van Share
Kunst
Onderzoek naar bloedstolling en infectieziektes, hormoonstofwisseling, vaatverkalking en kanker, maar ook naar nieuwe orthopedische implantatietechnieken.
Kunst
Onderzoekers worden gesponsord zodat ze opleidingen kunnen volgen. Velen zijn al gepromoveerd. Op de volgende pagina zijn deze promovendi terug te vinden.
Kunst
Kunstenaars exposeren belangeloos in de toegankelijke ruimtes van het Slotervaart ziekenhuis. SHARE vergoedt de onkosten die daarvoor gemaakt worden.
Kunst
Het inrichten van een prettige omgeving voor patiënten en personeel, door de aanschaf van kunst en meubilair en het organiseren van activiteiten en muziekevenementen.

Wilt u donateur worden of wilt u meer weten over de SHARE FOUNDATION?
Stuur dan een mail naar Marcel Soesan
Of doe uw donatie op bankrekeningnummer
NL77 TRIO 0197 7224 82 t.n.v. SHARE FOUNDATION